INFOTECH

Projekthotell

Lagra alla filer i molnet på en lättarbetad plattform som alla parter i projektet har tillgång till. Slipp all osäkerhet kring huruvida alla verkligen jobbar utifrån rätt dokument och börja spara tid redan idag!

Projekthanteringssytem Bygg

Projekthotell

För effektivare projekt

Enklare

Att kunna hantera all projektinformation på ett och samma ställe är en nyckelfunktion för en enklare byggvardag.

Säkrare

All information är säkert lagrad i molnet där alla användare grupperas in i olika behörigheter beroende på roll.

Effektivare

Istället för att hantera utskrifter på papper och leta i långa mailkonversationer finns allt tillgängligt i realtid. Det leder till stora besparingar i både faktiska kostnader och arbetstid.

Projekthotell Byggföretag

Alltid tillgängligt

Ett fullständigt och
smidigt projektsystem

Med vårt projekthotell ger du alla involverade parter på arbetsplatsen en portal på nätet som skapar trygghet och struktur då du säkerställer att alla har tillgång till de senaste ritningarna, mötesprotokollen och alla andra dokument.

Ingen förkunskap eller utbildning krävs för att alla ska komma igång på direkten då systemet bygger på en enkelnavigerad mappstruktur som alla begriper oavsett tidigare IT-vana.

Vårt projekthotell minimerar helt enkelt risken för missförstånd och fel för våra användare. Följden blir att deras byggprocesser blir effektivare med kortare tidsåtgång samtidigt som de kan vara lugna med att all projektinformation är säkert förvarad i molnet.

Användandet

Hur Går Det Till?

1. Registrera dig

Är du redo att ta steget in i digitaliseringen? Då kan du börja med att skapa ett gratis testkonto hos oss för ett av dina projekt! Vi hjälper dig med frågor och funderingar och tar en avstämning efter det gått 30 dagar.

2. Bjud in behöriga

För att nyttja projekthotellet på bästa sätt är det viktigt att alla medarbetare och andra samarbetspartners kan nå portalen. Detta för att effektivisera kommunikation på bästa sätt. Du kan enkelt bestämma vem som har tillgång till vad.

3. Användning

Själva användandet av projekthotellet utgår på att lagra nödvändiga dokument som andra parter behöver ta del av, så som ritningar och mötesprotokoll. Systemet bygger på en enkel mappstruktur för att underlätta hanteringen.

4. Lagring

När projektet är slutfört lagras alla filer säkert i molnet så länge du har ett konto hos oss, vilket ger dig tryggheten att alltid kunna titta tillbaka och se vad som bestämdes eller sades under projektets gång.

Pris

Vi Håller Det Enkelt

Fast Månadskostnad

1495kr / Projekt
  • Fast månadsavgift – inga bindningstider
  • Användarvänligt - inga förkunskaper krävs
  • Molnbaserad tjänst på webben - alltid nåbar
  • Styr läs- och skrivrättigheter på användarnivå
Testa gratis i 30 dagar
Projekthanteringssytem byggbranschen

Lösningar

Prova projekthotellet kostnadsfritt i 30 dagar

Fyll i dina uppgifter här nedan så skapar vi ett kostnadsfritt
testkonto till dig där du kan utforska systemet i lugn och ro!

Lea Sif Valsdottir
08-330315